Info

Wanneer is het Chiro?

Er is elke zondag Chiro van 14u00 tot 17u00. Wees op tijd! U kunt met gemak 10 minuten vroeger komen. De leidingsploeg zal uw dochter opwachten aan onze poort.  U kan ook altijd bij hen terecht met al uw vragen. Voor de oudste 2 afdelingen (Tiptiens en Aspi’s) is er Chiro tot 18u.

Iedere zondagnamiddag bieden wij ook een drankje (cola/fruitsap) en een koekje aan. Hiervoor vragen wij 1 euro, die wordt opgehaald na de openingsformatie. Drinkt uw dochter water, geen probleem! Dan hoeft u haar slechts 50 cent mee te geven.

Uniform

Het chiro-uniform bestaat uit: de rode T-shirt, de blauwe sweater met een rood logo, een blauw hemd, een beige short of lange broek of een beige rok of broekrok.

Meer info en prijzen:

(klik op de foto voor meer informatie)

We verkopen ook nog steeds onze eigen chiropulls (zeker GEEN aankoopverplichting!) Voor de kleinere maten betaalt u €20 en voor de grotere €25. Deze kan je op zondag voor 14u of na 17u passen en kopen aan onze lokalen.

U kan ook steeds zelf langs gaan in de Banier of uw vragen richten tot onze uniformverantwoordelijke, Juicy.
kato.pien@meisjeschirobalegem.be

Is het uniform te klein geworden voor uw kind? Geen probleem! Onze Chiro neemt met plezier jouw (oud) uniform over. Zo kunnen andere kinderen voor een goedkopere prijs een degelijk uniform kopen.

Minimumleeftijd

Voor het werkjaar 2022-2023 kunnen enkel kinderen geboren in of voor 2016 aangesloten worden. Kinderen die niet aan die leeftijdsgrens voldoen, kunnen wij helaas niet verzekeren.

Algemene info

  • Chirogroep: Meisjeschiro Sint-Lutgardis
  • Adres: Poststraat 8A, 9860 Balegem
  • Stamnummer: OM3511
  • Gewest: Zottegem
  • Verbond: Heuvelland
  • Rekeningnummer: BE89 7370 1283 7385
  • Ledenaantal: 128

Plan

Lokalen

Onze lokalen bevinden zich in de poststraat (naast de vrije basisschool).

We verhuren onze lokalen niet.