Info

Algemene info

  • Chirogroep: Meisjeschiro Sint-Lutgardis
  • Adres: Poststraat 8A, 9860 Balegem
  • Stamnummer: OM3511
  • Gewest: Zottegem
  • Verbond: Heuvelland
  • Rekeningnummer: BE89 7370 1283 7385
  • Ledenaantal: 128

 

Plan

Wanneer is het Chiro?

Er is elke zondag Chiro van 14:00 tot 17:00. Wees op tijd! U kunt met gemak 10 minuten vroeger komen. Er zullen twee leidsters uw dochter(s) staan opwachten.  U kan ook altijd bij hen terecht met al uw vragen. Voor de oudste 2 afdelingen (Tiptiens en Aspi’s) is er Chiro tot 18u.

Iedere zondagnamiddag bieden wij ook een drankje (cola/fruitsap) en een koekje aan. Hiervoor vragen wij 1 euro, die wordt opgehaald na de openingsformatie. Drinkt uw dochter water, geen probleem! Dan hoeft u haar slechts 50 cent mee te geven.

Uniform

Het chiro-uniform bestaat uit: de rode T-shirt, de blauwe sweater met een rood logo, een blauw hemd, een beige short of lange broek of een beige rok of broekrok.

Meer info en prijzen: www.debanier.be ;

We verkopen ook nog steeds onze eigen chiropulls (zeker GEEN aankoopverplichting!) Voor de kleinere maten betaalt u €16 en voor de grotere €20.

pulls

 

U kan steeds zelf langs gaan in de Banier of u kan zich met al uw vragen richten tot onze uniformverantwoordelijke, Faye.
faye.bettens@meisjeschirobalegem.be

Is het uniform te klein geworden voor uw kind? Geen probleem! Onze Chiro neemt met plezier jouw (oud) uniform over. Zo kunnen andere kinderen voor een goedkopere prijs een degelijk uniform kopen.

Minimumleeftijd

Voor het werkjaar 2018-2019 kunnen enkel kinderen geboren in of voor 2012 aangesloten worden. Kinderen die niet aan die leeftijdsgrens voldoen, kunnen wij helaas niet verzekeren.

Lokalen

Onze lokalen bevinden zich in de poststraat (naast de vrije basisschool).

We verhuren onze lokalen niet.