Bivak

Bivak betekent tien dagen erop uittrekken om knotsgekke avonturen te beleven, tien dagen ontwaken naast jouw allerbeste vriendinnen, tien dagen met plezier den afwas doen, tien dagen giechelen en geheimpjes delen , maar vooral tien dagen vol spelplezier !

Het 10-daagse bivak is het hoogtepunt van ons Chirojaar. Wij trekken er ieder jaar in dezelfde periode op uit. Van 11 tot 21 juli kan u ons elders in België terugvinden. Doorgaans organiseren wij op 11 juli een ‘brengdag‘. Wij verwachten u dan samen met uw dochter(s) op de kampplaats. Zo krijgt u ook een idee van waar wij de komende 10 dagen verblijven. Hou dus zeker een plaatsje vrij in de agenda !

Inschrijven kan door dit formulier in te vullen: https://forms.gle/Q2Skiq5CJbES9eiq8.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we brengdag, wat betekent dat we de leden op 11 juli verwachten in Rijkevorsel (houd deze dag dus al zeker vrij). Op 21 juli keren we opnieuw huiswaarts en kunnen de leden opgehaald worden op onze Meisjeschiro. Meer concrete info over brengdag/terugkomdag volgt in het kampboekje.

Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar:
– 1e kind: €160
– 2e kind: €140
– 3e kind / sociaal tarief: €80 (meer info over sociaal tarief: groepsleiding@meisjeschirobalegem.be)Dit bedrag dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE89 7370 1283 7385 op naam van Meisjeschiro Balegem met vermelding van “kampinschrijving: naam + voornaam + afdeling”. Gelieve dit voor de deadline van 1 juni te doen.Mocht het kamp toch geannuleerd worden omwille van covid-19, dan zal u hetzelfde bedrag terugkrijgen.
Dringende vragen? Contacteer de groepsleiding (Fleur of Amber) of de leidsters van uw dochter(s).

Toekomstnieuws

2024: Vonder-vallei – Rijkevorsel

2025: Zozimus – Bekkevoort

2026: Woushoeve – Zutendaal